Oppstart!

I morgen, 1 desember, åpner diagnostisert.no – en blogg og ett forum for pasientaktivisme, debatt og engasjement.

Vi ønsker å samle mennesker som vil forbedre helsevesenet og bidra til dialog mellom pasienter, helsearbeidere, politikere, NAV-arbeidere og byråkrater.

For å komme i gang og vise hva vi står for har «Team Diagnostisert» forberedt en liten julekalender med små gaver i form av tankevekkende filmer, bilder og debattinnlegg. Vi legger ut ett innlegg per dag fram til jul.

Vil du dele innlegget?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

6 tanker om “Oppstart!

 1. Helge Reistad

  Hei Anna. Nå er jeg spent. Du har spent opp et stort lerret som skal fylles med mange farger og detaljer, historier og teori. Spennende idé med julekalender. Og så må du huske på de små og viktige pausene, som jeg vet av erfaring det kan være vanskelig å ta når iveren herjer kroppen. Lykke til. Helge.

  Svar
  1. AnnaTW Innleggsforfatter

   Hei Helge! Ja, her ser du at fargene er på plass;) detaljer, historier og teori skal få komme litt etter litt. Og du har rett som du sier, balansen mellom iver og hvile må man ha som et grunnlag. Jeg skal alltid la helsa mi komme først, hvis jeg ikke prioriterer sånn kan jeg jo ikke gjøre noe som helst, det vet jeg av erfaring!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *