Julekalenderen

Tjo bing! Som dere kanskje har fått med dere er diagnostisert.no flunkende nytt, og startes opp med sin egen julekalender. Siden vi åpnet nettsiden den første desember legges det opp nye innlegg, bilder, filmer og sideoppdateringer hver dag fram til jul. Vi har allerede fått overraskende mange daglige lesere, og det er flott at så mange tar kontakt både her, på twitter og på Facebook og deler sine tanker og erfaringer omkring egne og andres erfaringer med det norske helse-u-vesenet.

Som den profesjonelle pasient jeg er kommer jeg såklart til å prioritere min egen helse høyere enn ambisjonene for julekalenderen. Derfor; har jeg mye vondt en dag så blir det kortere innlegg! Enn så lenge forsøker jeg å huske mine egne råd fra 365 pain-free days, og legge inn flust med glede, trening, bevegelse og hvile i arbeidsdagene og det går strålende. Hurra for adventstid, stearinlys og glutenfrie pepperkaker!

Vil du dele innlegget?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *