Se kraften!

Vi ser kraften - hva ser du?

Etterhvert som etterkrigsgenerasjonen trer ut av arbeidslivet er det et enormt behov for ny arbeidskraft. I Sverige har de regnet ut at det er snakk om 500.000 mennesker som går av med pensjon de nærmeste årene, og det åpner dørene for de som lenge har stått utenfor, for eksempel langtidssyke og personer med varig nedsatt funksjonsevne.

Se kraften! er en ny kampanje fra Arbetsförmedlingen – som ble presentert med brask, bram, og dobbeltsidige annonser i riksdekkende aviser i dag. Det er en positiv og friskfokusert kampanje = We LIKE!

Les magasinet deres her for innspill og ideer, sånn apropos Sykt Aktiv og Inkluderende Arbeidsliv.

Vil du dele innlegget?
Share on Facebook5Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *