Live fra Helsekonferansen

Torstein og jeg fikk en liten samtale med Helseministeren, før han skulle i ilden og holde foredrag foran 1000 personer på helsekonferansen i formiddag

Idag og imorgen foregår årets store hendelse i Helse-Norge, nemlig Helsekonferansen! De to sentrale temaene som tas opp i år er Samhandlingsreformen og Sterkere pasient & brukerrolle – begge er temaer jeg er veldig interessert i!

Konferansen var fulltegnet for lenge siden, med 1000 deltagere og lang kø. Heldigvis var jeg tidlig ute og har sikret meg en god plass, så jeg får med meg foredragene fra andre rad og kan prate med folk i pausene.

For de av dere som er interessert men ikke kan være her live, anbefaler jeg å følge livestreamen her. Foredragene legges også ut i etterkant. Jeg kommer selvfølgelig til å blogge litt sammendrag for dere her på diagnostisert.no, man kan også delta i diskusjonen på twitter: #helsekonf

 

 

Vil du dele innlegget?
Share on Facebook9Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *