Sommeren 2012

2012 har vært et helt spesielt år så langt. Pasientaktivist-messig har det skjedd utrolig mye spennende, med smertesymposium i København og nominasjon til Velferdsprisen som to av høydepunktene.  Men ved siden av pasientaktivismen har sommeren 2012 vært ganske unik også…

Sommeren 2012 var sommeren da:

  • Jeg giftet meg med min Samuel – vi hadde en fantastisk bryllupsfest i Värmland med venner og familie fra hele verden  😀
  • Vi reiste til Syd Frankrike og jeg opplevde enda en gang å bli helt smertefri i varmt og tørt klima… en tankevekker når jeg ellers må svelge en hel neve tabletter hver eneste dag for leddgikten!
  • Mamma ble syk – hun er innlagt på sykehus med alvorlig sykdom, og slik innledes et helt nytt kapittel i helseerfaringene mine – som pårørende :-/

Alt i alt… det surrer i hodet av nye tanker, møter og erfaringer… Jeg er tilbake i Göteborg, men vet ikke hvor lenge jeg blir her. Får nå god smertebehandling ved Angereds sjukhus, og god leddgiktsbehandling på Sahlgrenska. Begynner trening og fysio 3 dager i uka igjen nå, på tide å bygge seg opp til den tøffe vest-svenske vinteren. Ved siden av jobben som profesjonell pasient så skriver jeg videre på en serie med debattinnlegg og kronikker, og lurer på hvor jeg skal plassere alle bryllupspresangene som fortsatt står framme på stua og venter på nytt hjem 🙂

Vil du dele innlegget?
Share on Facebook1Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

En tanke om “Sommeren 2012

  1. Kira

    Dette med varmt og tørt klima er så interessant. Jeg har samme erfaring selv. Vet man i det hele tatt noe om hvorfor mange opplever mindre smerte under slike forhold? Noen gode linker til informasjon om temaet? Takk for god blogg.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *