Prosjekt FRISK workshop i Tromsø

Prosjekt FRISK workshop #1 fikk super respons blant pasientkollegene i Tromsø – det er  mange som synes det å kombinere prosjektledelsesmetoder & mestringsarbeide er konstruktivt og nyttig! Vi regnet raskt ut at vi hadde tilsammen

437 års erfaringskompetanse

samlet i rommet – og det er jo bare helt RÅTT!!! Med utganspunkt iProsjekt FRISK metodene og illustrasjonene til Elisabeth Irgens, fikk vi en positiv og inspirerende halvdag med fokus på mestringsstrategier og selvhjelp.

Grunnleggende prosjektmetode gir en konstruktiv måte å minimere sykdommens innflytelse på livskvaliteten - vi begynner med det grunnleggende: Hva er et prosjekt? og setter mål - med begrensningene jeg har som kronisk syk - hvordan kan jeg ha et så friskt liv som mulig?

Det var takk være initiativ fra Peter Andre Jenssen i Troms fylkeslag av Norsk Revmatikerforbund at jeg fikk mulighet til å reise nordover – og selv om reisen fra Gøteborg ble lengre og tøffere smertemessig enn planlagt er det fantastisk vakre arktiske Novemberlyset verdt reisen 1000%!!

Veldig fin utsikt fra hotellrommet!

 

Reisen ble litt mer spennende enn planlagt fordi ett av flyene fikk tekniske problemer, dermed tok reisen 13 timer istedet for de planlagte 6, og det ble tilsammen 8 timers venting, noe ryggen min ikke liker spesielt godt. Det betyr smertenivå 8+ og at jeg blir ganske shaky, men pyttsann. «Det er bare vondt, det er ikke farlig» – som Håvve sa det så godt!

 

Vil du dele innlegget?
Share on Facebook29Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

2 tanker om “Prosjekt FRISK workshop i Tromsø

  1. Tilbaketråkk: Fra mine arbeidsdager i oktober · sort enke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *