Vi flytter!

Plutselig gikk det fort, de løse ideene og tankene om å flytte livene våre nordover, hjem for meg, litt nærmere familien for Samuel. Vi har hele tiden visst at Gøteborg var midlertidig, men det er liksom rart når planene faller på plass og alt bare klikker!

Samuel fikk napp på den første jobben han søkte, som svensk IT-spesialist var det ikke så vanskelig å få jobb i Oslo, gitt. Bare noen dager senere ble det klart at en av prosjektsøknadene jeg har jobbet med det siste året fikk støtte av Extrastiftelsen, så jeg har et stort nytt og spennende prosjekt å jobbe med – også i Oslo – de neste to årene! Vi har fått mulighet til å bo i området der jeg vokste opp, leiligheten er ledig fra 1 Februar, så det blir da vi flytter. Hva skal man si? Tjo bing??

Jeg gleder meg veldig til å komme hjem til Norge og bo nærmere alle mine prosjekt, og dessuten kunne leve og snakke i RIKTIG SPRÅK igjen!! Det siste året har jeg snakket stadig mer «svorsk» og det er ikke bra for et skrivende menneske som meg. Det skal bli herlig å slippe å reise 4 timer hver vei bare for å delta på et møte eller en spennende konferanse, og selvfølgelig blir det lettere å følge med i helsedebatten også når jeg har norsk radio og TV.

Nå har jeg fått fantastisk god helsehjelp her i Sverige, men klimaet i Gøteborg har vært forferdelig for leddgikten min, så jeg håper på flere smertefriminutt når vi flytter nordover.

Det er i Sverige jeg har fått hjelp til å bygge et friskt liv, til tross for kronisk sykdom. Det er her de så ressursene og muligheten jeg har, ikke bare diagnosene og skadene. Her lærte jeg de fantastisk effektive Galaxen-metodene, som nå har blitt mer enn en arbeidsmetode – egentlig en livstil. Oppholdet i Sverige har bygget meg opp fra å være en heldtidstrygdet og svært funksjonshemmet kroniker til å bli en effektiv prosjektleder og gründer med litt helseproblemer. Bare det er jo litt av et eventyr!!

1 Februar 2013 begynner en spennende ny fase – Hurra!!! 😀

 

Vil du dele innlegget?
Share on Facebook40Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

9 tanker om “Vi flytter!

 1. Svein Dåvøy

  Det var kjempehyggelig at det klaffet så godt for dere begge. Jeg ønsker dere alt godt i deres nye hjem og håper du får helse til fortsatt å stå på for revmatikere og andre kronisk syke. Du har gjort en fantastisk jobb til glede og nytte for så mange.

  Svar
  1. AnnaTW Innleggsforfatter

   Tusen takk Svein!! Jeg gleder meg til å være nærmere der det skjer, og å kunne jobbe videre med alt det spennende som vi startet for snart to år siden!! 🙂

   Svar
 2. Helge Reistad

  Hei Anna.
  Så hyggelig å høre at du flytter «hjem» etter så mange år som helseflyktning. Og hjem er vel i nærheten av Inkognito Terrasse skulle jeg mene, eller deromkring. Da er dere selvfølgelig velkommen hjem til Colette og meg på Grefsenplatået, når og hvis dere får tid. Ta kontakt dersom du trenger noen hjelp. Helge.

  Svar
 3. Karin Wiberg

  Det skal bli koselig om jeg kan treffe deg en gang jeg er i Oslo, kan kontakte deg nærmere når jeg skal innover igjen. KLEM

  Svar
 4. Tilbaketråkk: Hva skjer med Sykt Aktiv? | diagnostisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *