Pasienterfaring i møte med helsevesenet – Film

 

Det er mange som har etterspurt foredragene mine, og det er jo hyggelig! Her er en film av det nyeste foredraget mitt, fra Rådet for Muskel-skjeletthelses årlige konferanse på Helsedirektoratet 30 mai. Tilhørerne var fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter, brukere, og en og annen byråkrat.

Jeg måtte skyndte meg litt, for vi var 10 minutter etter skjema da jeg begynte. I år hadde jeg æren av å være ordstyrer for hele arrangementet, så jeg kunne sørge for å holde brukerperspektivet som rød tråd gjennom alle innleggene. Gøy 😀

Illustrasjonene i foredraget er det Elisabeth Irgens som har tegnet for meg.

Vil du dele innlegget?
Share on Facebook82Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *